Over Jo-An


Jo-An

Wie ben ik?

Ik ben Jo-An Mous, geboren in het mooie en energierijke Gaasterland, waar nog steeds mijn hart ligt. De bosrijke omgeving met het vele water heeft alles wat Moeder Aarde zo mooi maakt. Maar ook mij heeft wakker geschud om het contact met Moeder Aarde na vele jaren weer te herstellen. De natuur heb en had ik nodig om tot rust te komen na het durven zetten van de stappen die nodig waren en zijn om te komen tot bewustwording.
Dit bewustwordingsproces is vergelijkbaar met een ui. Schil voor schil heb ik mogen afpellen bij mijn coach en via cursussen en workshops. Om zo uiteindelijk bij mijn kern terecht te komen. Maar ik ben niet uitgeleerd. Elke verbinding met mensen op mijn pad leert mij weer te kijken naar mijzelf. De spiegel die ze mij voorhouden is confronterend, maar tegelijkertijd wakker schuddend.
Ben ik meer dan de ander? Ben ik minder dan de ander? Nee, we zijn allen gelijk en vanuit die visie mag ik verder werken. Hoe komt het dat ik reageer, zoals ik reageer? Waarom raakt de ene mens mij meer dan de ander? Mezelf deze vragen stellend heeft me heel ver bij mijn eigen ik gebracht. Mijn inspiratie ligt in het spirituele contact met mijn gidsen. Zij hebben mij de ogen geopend. En door samenwerking met hen en mijn coaches mag ik nu zeggen dat ik ben bevrijd. Ik mag mijn inspiratie en kracht doorgeven. Aan jou bijvoorbeeld. Ben jij ook op zoek naar je innerlijke rust? Wil jij ook leven vanuit je innerlijke kracht? Vraag je dan af of ik je misschien kan helpen, met een of meerdere van mijn behandelingen:

  • Een luisterend oor               
  • Een dolfijnenhealing          
  • Een familieopstelling           
  • Een lichaamsopstelling      
  • Een karmalegging              
  • THOM Totale heling op maat
Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.
Shinshara

Shinshara

De Bast 54
8501 PK SINT NICOLAASGA

Neem contact op

Tel. +31 651 690 722
Email: jo-an@shinshara.nl

Bereikbaar op:

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag & Zondag: Afwezig